Fantastiska städtips

3 fantastiska städtips

 

Oavsett om man älskar att städa, eller om det är det värsta man vet, kan man alltid ha nytta av lite städtips! Det kan vara allt från hur man gör rent en toalett på bästa sätt, till vilka kemikalier som är bäst för ugnsrengöring. Att städa ska i grund och botten vara roligt, det är ju ändå ens egna hem man tar hand om – så varför inte samla på sig lite värdefulla tips och tricks som gör processen både rolig och effektiv? Vem vet, med dessa tre städtips kanske ni blir frälsta och börja älska städning – vore inte det hur roligt som helst?

 

  1. Husmorsknep är det bästa

 

Om man haft svartmögel badrum eller mögel i fogarna i duschen andra jobbiga lukter eller smuts i hemmet vet man att det är otroligt svårt att få bort. Men – det finns ingredienser som alla har hemma som gör underverk för även de svåraste fläckarna. Vi pratar om citron, ättika och bikarbonat. De tre heliga underverken av husmorsknep som gör under på i princip alla svåra fläckar, mögel, smuts och annat runt om i huset. Prova en städfirma stockholm och se!

 

  1. Kom ihåg att städa på svåra platser för extra renlighet

 

Ett bra tips när man städar är att försöka komma ihåg de jobbiga ställena. Under soffan, under mattor, bakom Köksluckor– ni vet, där man inte riktigt orkar städa egentligen. Det är trots allt viktigt att göra rent där lite då och då för att hemmet inte ska bli en soptipp.

 

  1. Anlita hjälp 

 

Om dessa tips inte känns värdefulla nog – anlita städfirma Stockholm! Det är inget fel i att behöva lite hjälp då och då, det kan faktiskt vara riktigt skönt att få komma hem till ett riktigt rent hem. En städfirma bromma kan dessutom göra otroliga underverk i hemmet som man själv aldrig hade kunnat åstadkomma.